Kaikilla pitäisi olla parit! Nyt on paljon vanhoja joten pareja vaikeampi jakaa joten näillä mentävä. 

Kysykää lähettäjän tietoja kun olette pakettia lähettämässä, hiirelle kannattaa aina laittaa varmistus paketin lähetyksestä ja postauksesta mutta myös minulle, yritän keretä päivittämään niitä tänne aika ajoin. Eli aina molemmille jotta kaikki toimii ;) 

Elokuussa pakettien lähetykseen aikaa kuun loppuun mutta mitä nopeammin saa ne lähtemään sitä nopeammin päästään normaalirytmiin syyskussa =) Kiitos kärsivällisyydestä.

Mukavaa kierrosta!

 

T:Redrose (varaemo)


HUOMIO! Olen laittanut kyselyä toivottavasti kaikille kenen paria en tiedä jotta saisin illalla kaikille joilta puuttu pari, niin jaettua ne =) Lisäksi haluaisin tietää kaikkien kierroksella synttäri sankareiden syntymäpäivän ;)

Puolella on parit ja puolella ei 


Hei kaikki,

Laittaisitteko kaikki varmistuksen minulle perjantaina että onko hiiri laittanut teille parin tiedot? Jos kaikki ei ole saanut tietoja niin sitten tarvitsen kaikilta kyselykaavakkeen ja ne joilla jo parit heiltä tiedot kenen pari on? sly38.kierros@gmail.com

 Jotta La saan kaikille parit jaettua ja päätään kaikki nauttimaan SLY40 kierroksesta =)  

Pakettien lähetys aika näin ollen kuun loppuun elokuun osalta.

Nami-hiiri on joillekkin laittanut viestiä tässä muutaman päivän aikana mutta hän on toipilas ja en tiedä kerkeekö vastaamaan kaikille miten pian. 

T:Redrose (varaemo)