"On ihmeen hyvä kotiin tulla taas..."  

...vaikka nami-hiiri-emo on ollut mukavassa 'blogiseurassa' kolme kuukautta. Kotikoloon on hyvä palata aina välillä, jotta voi lähteä taas uusille poluille, uusille retkille.

On ollut iloisia päiviä seurailla miltei sadan postipaketin seikkailuja Suomessa ristiin rastiin, ja hieman muualtakin. Tällä kertaa oli mukana ulkosuomalainen "Danish baking".

Suurempaa maukasta iloa on tuottanut seurailla pakettien resepteistä paistettuja 'pullia'. Tässä teitte varmasti SLY historian ennätyksen.

Hauskoja ja mielikuvituksellisia ovat olleet vihjailevat pakettikuvat, joiden perään uteliaisuus on halunnut 'klikkailla' ja tutkia paketteja tarkemmin. 


Erilaisia extramuistamisia on muistin mukaan ollut tällä kierroksella myös ennätyksellinen määrä, joko e-kortein tai paketein. 


Pientä ihanaa extraa on tipahdellut myös hiirenkolon postilaatikkoon, jota hiiri on sitten lukenut ja tutkaillut suklaamurut suupielissään. Lämpimiä ajatuksia on lennellyt ihanille 'tuntemattomille' tutuksi tulleille slyblogiystäville!
 

Myöhemmin tällä viikolla käydään sokerimassan kimppuun. On miltei velvollisuus, kun hieman toisessa suunnassa nami-hiiri on ohjelmoinut ja tarkkaillut kesäisten kukkien tekoa kakkuihin. Oranssi sokerimassa olikin aivan loppu. Nyt voisi tehdä taas 'Mustasilmä Susanna' -kukkia ja koristella niillä pieniä pullia.


   


Suomalaiset tuotteet maistuvat aina. Nokkossämpylät ja -munakas ovat pitäneet hiiren valppaana ja voimissaan SLY rinkiä tarkkaillessa .

 

 

...ja näinhän se on, kukaan ei voi tehdä kaikkea, eikä kukaan ole korvaamaton !
 
"Tarvitset vain rakkautta, mutta palanen suklaata silloin tällöin ei ole haitaksi." Miten osuva lause!
 

...ja tässä myös, näin se elämä menee paljon mukavammin!

Ihanaa elokuuta kaikille   SLY19   kierroksella mukana olleille ja tavattoman ahkerille porkkanaruusujen poimijoille!
Olitte aivan kaikki tekemässä upeasti,  mahtavasti toteutunutta kierrosta, jota eivät ulkopuoliset harmituksetkaan lannistaneet !

Käsi sydämellä kiitokseni!


nami-hiiri-emo