Vuodatus alkaa olemaan toimintakunnossa. Jotain pientä säätämistä vielä kaivataan, esim kuvia ei pysty lataamaan, eikä vanhan blogin staattiset sivut näy vielä (sieltähän löytyi esim. SLY21 kierroksen marraskuun ja joulukuun jutut). Näihin palataan myöhemmin. 

SLY21 kierros on jo mennyttä elämään ja Taijan emoilema kierros 22 on alkanut (blogi päivitetään pian vastaamaan SLY 22 kierrosta). Taijan ollessa matkoilla "uskallan" vielä postata muutaman sanan menneestä kierroksesta. 

Aloitetaan porkkanoista. Emo oli päättänyt arpoa viimeiset porkkanapalkinnot TOP5 keräilijöiden kesken, mutta ahkeria keräilijöitä oli niin paljon että pari paikkaa jaettiin, siksipä arvontaan osallistuikin seitsämän henkilöä. TOP5 meni näin: 

1. MinttuMaaria 

2. Maxin mami & Jonttu

3. nami-hiiri

4. Redrose & Kimara

5. Nina

Arvonnan tulos: Ullan unelman paketti: Jonttu, Caccuja järjestämä kurssi: Nina, Caccuja alennus meni ensin nami-hiirelle, mutta koskapa postikulut nousevat niin korkeiksi ulkomaille lähettäessä nami-hiiri pyysi arpomaan uudelleen jolloin onnetar suosi Kimaraa. 

Maria- emo kiittää suuresti kaikkia kierrokseen osallistujia. Teidän kanssa oli todella hauskaa emoilla, niin monet rinkiläiset oppi tuntemaan paljon paremmin. Iloa hieman himmensi pari rinkiin tupsahtanutta henkilöä jotka jättivät leikin kesken ihan yllättäen. Kuitenkin saimme korjattua tilanteen parin vaihdoksella ja korvaavalla paketilla. Harmillista kuitenkin että asiasta ei ilmoitella, eikä vastata emon viesteihin, niinpä uudet järjestelyt jäävät viime tippaan. Onneksi te kaikki muut olette niin ihania ja aktiivisiä että muutama keskeyttäjä ei emon mieltä latista vaan suurella haikeudella siirrän emon vastuut Taijalle. 

Vielä lopuksi pyytäisin että rinkiläiset antaisivat risuja ja ruusuja emolle. Joko lähettämällä  sähköpostia emo21 sähköpostiin tai kommentoimalla tähän postaukseen. Kuulisin miellelläni vinkkejä mitä voisi seuraavalla kerralla tehdä paremmin ja mikä meni mielestänne hyvin. 

Iloista kevään odottelua teille kaikille!

t. Maria-emo

ps. päivitän tammikuun leivotut/viimeiset paketit niiden postauksiin ja myöhemmin arkistosivulle kunhan kuvien lataus alkaa toimimaan. Käykäähän kurkkimassa niitäkin sitten.