originaali SLY17  -   marras-joulu-tammikuu 

                     made by nami-hiiri

Emona toimi Taija, blogista "Taikataikinat" 

SLY historian 4. vuosi oli päättynyt. Niihin mahtui paljon iloisen hauskaa antamista, sekä ihanien pakettien saamista tuottamaa mielihyvää 48 perättäistä kuukautta. Pieniltä haavereilta ei matkan varrella kuitenkaan säästytty. Nimeen lisättiin oikeutetusti sana 'originaali', mutta SLY omasivu otetaan käyttöön vasta kierroksella SLY18, jolloin päättyy matkalaukkuelämä eri blogeihin ja SLY siirtyy vihdoin omaan 'webkotiin'.

Taija aloitti teemalla 'juhlavuosi'. Sitä pyritään myös jatkossakin vuonna 2012 tuomaan eri tavoin esille, aina seuraaviin SLY -syntymäpäiviin. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin tähän SLY17 kierrokseen maksullista/sponsoroitua mainosbanneria 14 päivää "Leivontafoorumi" -sivuilla. Innokkaita rinkiläisiä kertyi 50. Heidän blogeja seuraten osaaminen ja kädentaidot ulottuivat muihinkin  alueisiin, ei siis pelkästään leivontaan. Ja kuten aina, joukossa oli jälleen ensikertalaisia, joka on aina ilahduttavaa.

Tästä kierroksesta ei huomattu ottaa aikoinaan tallennetta, joten se 'katosi' myöhemmin ilmenneen serverin yhteistyökumppanin sähkökatkoksen jälkiseurauksena. - Allekirjoittanut on laittanut muutaman kuvan satunnaisesti rinkiläisten blogeista, joissa kuvat ovat säilyneet !

Ehkä Taija -emo itse laittaa lisää kuvia tälle kierrokselle linkkien kera, mikäli tallensi niitä.

SLY Moderaattori

 

 image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg