Tästä alkaa uusi SLY kierros, kuudennen vuoden ensimmäinen. Kierroksella mukana on tällä kertaa hienosti 30 innokasta rinkiläistä, osa vanhoja konkareita ja neljä ensikertalaista. Mukavaa, että joukkomme kasvaa. Blogittomia on mukana neljä. Vaikka blogin pito ei olekkaan osallistumisen kannalta pakollista, niin omasta kokemuksestani voin kertoa, että SLY toiminnasta saa paljon enemmän riemua irti, kun kanssa rinkiläiset voivat kommentoida tekemisiämme. Viimeiset pari kierrrosta meillä on ollut oikein vilkasta blogikommentoitia. Siihen kannustamme ja pyrimme tälläkin kierroksella.


Ensimmäisiä paketteja odotellessa on hyvä kerrata, mitä tämä kierros tuo mukanaan. Marraskuun osuus on käynnistynyt ja jännityksellä odotellaan saadaanko heti esimmäisenä päivänä paketteja postiin. Muistattehan, että tällä kierroksella jaetaan ”porkkanaruusuja” nopeasta pakettien lähettämisestä ;). Porkkanapalkinnot ovat tälläkin kertaa hienoja, joten vaikkei ”porkkanaruusujen” keräilyyn ole mitään velvoitetta, niin jos palkinnot houkuttavat niin kannattaa kerätä jokainen mahdollinen ruusu, niiden keräily tuo pientä eloa pakettien odotelun lomaan sekä iloista eloa slyblogeihin.

'Sponsortit ja porkkanat' sivulta näette  tarkemmin mitä kaikkea ihanaa on jaossa tällä kierroksella ja myös mistä ”porkkanaruusuja” kertyy.

Marraskuussa teemana on 'kuppikakut ja muffinssit'. Mitähän ihanaa keksittekään teeman tiimoilta teemapaketteihin pakata... Tarkemmin tietoa teemoista löytyy 
’Teemat’ sivulta 

Myöhemmin tässä kuussa pyörähtää käyntiin uusi leikkimielinen kisa..Kilpasilla ovat teeman kuppikakkujen/muffinssien koristelutyylit. 'Ken on heistä kaunehin'! Kenen luomuksen rinkiläiset äänestävätkään kauneimmaksi? Tämä alkaa jossain vaiheessa puolenkuun tietämillä nopealla tempolla, jotta saamme äänestettyä ja palkinnot matkaan ennen jouluruuhkaa. Jos osallistuminen houkuttelee, mutta aikataulusi on tiukka, niin tokihan voit tehdä kisakuppikakut jo etukäteen kunhan muistat, että niitä ei saa julkaista omassa blogissa tai missään muuallakaan ennakkoon koska kilpailu käydään anonyymisti.   

Ideana kilpailussa on koristella yksi kuppikakku tai muutama mahdollimman koreaksi. Päästäkää mielikuvituksenne lentämään ja antakaa palaa.  Ennen joulua meillä on kruunattu  "Miss SLY kuppikakku" :D

Iloista SLY21 kierrosta kaikille. Pitäkää emo ajantasalla ja olkaa rohkeasti yhteydessä ihan missä vaan mieltä askarruttavassa asiassa.

- Maria -