Amerikkalaisten reseptien cup-mittojen muunnoksia, englantilaisten on aavistuksen suurempia 1cup = 250ml:
- 1/4 cup = 60 ml
- 1/2 cup = 120 ml maitoa, mutta jauhoja 68 g, sokeria 100 g
- 1 cup = 240 ml nestettä, mutta .....136 g jauhoja, 201 g sokeria, Ruskeaa sokeria 220 g, voita 225 g
- 1 1/4 cup = 300 ml
- 1 1/2 cup = 360 ml
- 1 3/4 cup = 420 ml
- 2 cup = 480 ml
- 2 1/2 cup = 600 ml
- 3 cup = 720 ml
- 4 cup = 960 ml
- oz = unssi = n. 30 g
- lb = pauna = n. 450 g
- 1 tbsp = ruokalusikka = 15 ml
- 1 tsp = teelusikka = 5 ml
- 1/2 tsp = 2.5 ml
- 1/4 tsp = 1.25 ml
Farenheit --> Celcius
- 250-300 F° = 121-149 °C
- 300-325 F° = 149-163 °C
- 350 – 375 F° = 177-190 °C
- 450-475 F° = 233-246 °C
- 500-525 F° = 260-274 °C
Laitan mielelläni saksan kielisen mm. Cake & Bake heaven saks. , Sweet Dreams saks. (2012 - 2015) leivontalehden - arpapelilljä lehti per kirje - tulemaan sly rinkiläisille kuka haluaa. Saan uusille julkaisuille tilaa! Niissä on hyvät kuvat, joista saa varmasti hyviä ideoita, vaikka saksa ei sujuisikaan.
Google kääntää hullun hauskasti, eikä siihen ole luottaminen ei varsinkaan resepteissä. Kakun voi paistaa millä tahansa reseptillä ja käyttää sitten koristeluissa lehden kuvien ideoita.....vaihtaa hedelmää tai vuodenaikaa !
Terveisin nami-hiiri