Salainen leivontaystävä yllättää ja ilahduttaa. Sellaiseen ilontuottamiseen helposti koukuttuu positiivisesti!. Blogin Ayalandian Ayalla on pitkä, monivuotinen kokemus. Hän on ollut mukana ringeissä jo ihan ensimmäisellä sly -kieroksella.

AYA%20SLY1%20lokak.%202007-normal.jpgMansikka%20halauksessa%20%20minikoko%20-

Torstaina, 11. päivä lokakuuta 2007 löytyi hänen ensimmäinen postauksensa saapuneesta auringonkeltaisesta upeasta paketista silloisessa blogissa ”Mrs Bucketin keitoksia”  (hyvahonka.vuodatus.net ). Hän on ehtinyt kokeilla myös emoilua, vetäen kierrokset SLY7 ja SLY11, kun aikapula oli hieman paremmin hallittavissa. Myöhemmin yhden tai kaksi kierrosta Aya on kokeillut osallistumista myös blogittomana. - Vuonna 2012 avautui nykyinen "Ayalandia" slypakettien postauksille. Tänään äiti ja tytär postaavat molemmat slypakettinsa sulassa sovussa samaan blogiin! Kaikkiaan kierroksia pienin tauoin on Ayalle kertynyt jo yli 20 - kuvitelkaa!
Ayan pyynnöstäni kirjoittaman kirjeen lainattua teksti:

” Olen näiden vuosien aikana saanut lukemattomia ihania, ajatuksella koottuja paketteja, herkullisia reseptejä.  Toivottavasti olen ilahduttanut myös omia parejani. Vaikka en aktiivisesti kaikkea bloggaa, niin reseptit menee kokeiluun ja paljon on jäänyt sellaisia reseptejä, joista on tullut meidän suosikkeja. Kaikki reseptit ja kortit ovat tallessa isossa kansiossa. Niitä on hauska välillä katsella ja kokeilla taas uudestaan jotain reseptiä. 

Parasta tässä on ollut antamisen ilo, on ollut hauska miettiä paketteja, seurailla saajan blogia ja pohtia mistä hän voisi pitää. Ja jännityksellä odottaa kommenttia vastaanotetusta paketista. Iloa itselle on tuottanut sellaiset paketit, jotka ovat yllättäneet täysin, on saanut jonkun reseptin, jota on juuri ajatellut kokeilevansa ( mistä ihmeestä pari on arvannut ajatukset ) tai jonkun ihan omannäköisen jutun (joku pieni koriste, muotti tai lempiherkku) tai että paketti on sattunut tulemaan juuri sinä päivänä, kun kaikki muu on mennyt pieleen! Jokainen paketti on ollut omalla tavallaan ainutlaatuinen ja kovasti odotettu. Jotain tästä kertoo varmasti sekin, että olen saanut tartutettua tämän innon myös tyttäriini. Jenna on ollutkin mukana jokaisessa nuorison slyssä ja nyt Tinka haluaisin osallistua myös :) Meillä koko perhe odottaa paketteja ja on myös mukana kokoamassa niitä. Tytöt välillä ehdottavat kaupassa jotain, että eiks toi sopisi sun pakettiin :D 

Olen näiden vuosien aikana oppinut käyttämään servettejä ihan joka päivä, aikaisemmin ne oli vaan juhlapäivien juttu. Mutta kun niitä alkoi kertymään laatikoihin, niin otin ne käyttöön ja nyt en osaa olla, jos pöydällä ei ole servettejä. Olen myös tutustunut uusiin makuihin, uusiin tapoihin tehdä koristeita ja saanut paljon vinkkejä suolaisiin tarjottaviin, jotka ovat aina olleet mulle hankala juttu. Kinkkupiirakka tai voileivät :D 

Vaikka tauko on tehnyt välillä hyvää, on aina ollut ilo palata slyn pariin. Minusta on mahtavaa, että tämä on jatkunut näinkin pitkään ja saanut paljon iloa aikaan. Aina teon ei tarvitse olla suuri, kun se ilahduttaa monia ihmisiä :) ”

SLY28 emo /nami-hiiri