Paljon kiitoksia kaikille Royal -haasteeseen osallistuneille!

Mahtavaa, että näin moni innostui haasteesta joulun kiireistä huolimatta. Tutustuimme huolellisesti kaikkiin haasteeseen osallistuneisiin töihin ja suosikiksemme valikoituivat:

24. Taija: "Taijan luomassa suklaisessa Royal-kääretortussa on raikkaan moderni jouluinen koristelu. Puolukat tasapainottavat suklaisen kääretortun makeutta."

19. Heidi S.: "Kaunis jouluhalkomainen koristelu."

17. MaxinMami: "Kaunis ja omintakeinen jouluinen koristelu. Resepti saatu toimivaksi myös gluteenittomana versiona."

Palkinnot on postitettu

    

Onnittelut voittajille!

Toimitamme voittajille lahjapaketin, jossa on Leafin talven herkullisia uutuustuotteita ja uudistuneita Royal-suklaalevyjä. Vuonna 1961 lanseerattu Royal on suomalaisten rakastama herkuttelusuklaa. Uudistuneissa Royal-suklaalevyissä yhdistyvät tuttu, samettinen maitosuklaa sekä täyteläinen tumma suklaa ainutlaatuisella tavalla. Maitosuklaakerroksen alla on ohut kerros tummaa suklaata. Royal-levyjä on saatavilla kaksi nautinnollista makuvaihtoehtoa - punasävyisessä kääreessä maitosuklaa- tummasuklaa sekä vihreässä pähkinäsuklaa-tummasuklaa.

"Kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille. Taso oli korkea ja kaikki olivat tehneet hienoa jälkeä. Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!"

Terveisin,  Royal-tiimi

 

Sinisiä 8 ja punaisia 3 patukkaa !

KISAAN OSALLISTUVAT KÄÄRETORTUT SAAPUMISJÄRJESTYKSESSÄ:

25. Rusinantte

24. Taija

23. Maria

22. epäonnistuminen

21. Helena

20. Jauhopeukalo

 

19. Heidi S.

18. Nina

17. MaxinMami

16. Solina 

15. Jenna

14. Mannapuuro

13. Niina

12. Heidi

11. Laura

10. Jonttu

9.Redrose

8. Tiina 

7. Craftis

6. Hanna

5. Kimara

4. nami-hiiri

3. Kirsi-Riksi

2. Nöyhtis

 1. MinttuMaaria

* * * * * * * * * *

07.01.2013

Kiitos kaikille rinkiläisille omasta puolestani näin runsaasta osallistumisesta, joka on noin 80%.  Se on hieno saavutus joulukiireet huomioiden. Tämän perusteella uskallamme ottaa muitakin ulkopuolisia yritysten tarjoamia kisailuja vastaan.

Tiedossani on, että epäonnistumisia oli oikeasti kaksi kappaletta ja lopuilla rinkiläisillä (4+1) jokin muu syy olla osallistumatta.

Vielä ei ole kuulunut voittajista mitään, mutta arvelen, että tällä viikolla lopputulos selviää. 

Parhain terveisin

SLY Moderaattori