SLY29%20mini%20.jpg

Aurinko on taivaalla...ohjailen säteitä eri puolille Suomea !

Hyvää viikonloppua kaikille!

 

 


MinnaV.%20SLY29%20.jpg

 

Ryytimaan Minna kulkee turvallisemmin iltahämärissä ja pimeällä!

 

Redrose%20SLY29%20.jpg

Redrosella on tosi kipeä käsi , joka odottaa operaatiota,  leivonta on hiukan hankalaa, mutta se ei estänyt kierrokselle osallistumista. Uusi pari varmaan huomioi tämän lähettäessään makean erikoisilmoituksen, että sly on olemassa! (siirretään myöhemmin omaan osioon 'SLY29 extrat')

 


 

 

MONTA ILMOITUSTA ONKIN TULLUT JO ASIANMUKAISISTA ENSIVIESTEISTÄ !

MAINIOTA !

 

 

SLY29%20mini%20-normal.jpg 

kierroksen nappi

- arvasitteko, että se on mantelimassaa ja kömpii ylös piparimuottista.....

 

Toista kertaa kokeillaan pyynnöstä nyt toteutusta kuukausia yhdistävästä tekijästä !

Kyselyistä tulokseksi nousi tumma suklaa & piparkakkumauste ! Hyvänä kolmosena olivat koriste ja taateli.

 

Lue teemat -osa kahdesti, sillä se saattaa olla hieman sekava selitys, kun kaikki ei tykkää kaikesta, eikä kaikki ole myöskään  jouluna kotona, omista leipäkonetta yms.

Emo on kuitenkin ihan varma, että osaatte koota juuri sopivan paketin omalle parillenne ja antaa hyvät ohjeet ja leipomiseen houkuttelevat reseptit !

 

 

marraskuun teemana:  KAHVIKAKKU + tummasuklaa & piparkakkumauste (= kaneli, neilikka, inkivääri, kardemumma)

 

Perinteinen tai uusi maukas kokeilu….. itse testattu tai lehdestä löydetty resepti.

Kahvikakku kauniisti pakattuna on monelle mieluisa lahja ! 

Anna parillesi reseptin lisäksi vaikka vinkki pakkaamiseen ! + tumma suklaa (reseptissä tai herkutteluun) & pipkakkumauste (  esim. valmis sekoitus tai reseptissä + jokin seoksen mauste ).

 

joulukuun teemana : JOULUN TUNNELMA + tummasuklaa (kts. marraskuun ohjeita ) & piparkakkumauste ( pikkujoulu, Itsenäisyyspäivä tai Uusi Vuosi), ohje voi olla vinkkaus leivottavaan tarjottavaan, resepti joulumakeisien valmistukseen tai itse tehty (joulu)koriste/kortti tai koristeen ohje leipomukseen. .......

 

Tässä kohtaa kannattaa lukea huolella, mitä parisi on kirjoittanut ’vaihtoehtoihin’ loikoileeko rannalla, onko kutsuvieras…...  Sekin voisi olla hauskaa, että joulukuun paketissa olisi jokin pieni juttu, jonka saisi avata tai napostella jonain tiettynä joulukuun päivänä! ( esim. avaa 18. joulukuuta, kun tulet kotiin tai kun lapset nukkuvat....!)

 

tammikuun teemana: TERVEELLINEN LEIPÄ ! Tämän voisi ajatella myös niin, että leipä on heti 'terveellisempi’, jos se ei ole ranskalainen perusvaalea, vaan sisältää  kuivattua hedelmää, pähkinöitä tai osa jauhoista korvataan tummemmilla…mukana makua antamassa maustetta......

Euroopassa on trendikästä syödä (viikonlopun)aamiaisleipänä maustettua aamiaiskakkua! Se ei ole kovinkaan makea, mutta mausteinen, koostumukseltaan kahvikakkumainen, sopien yhtä hyvin juuston kuin marmelaatinkin  alle.

Valmistukseen voisi käyttää joulusta jääneitä pussinpohjia....piparkakkumaustetta....kanelia...taatelinpaloja, mutta tietenkin ilman koristelua (suorakaide/ tiiliskivimuoto) 

Tai sitten tarjota parilleen ihan oiken leivän reseptiä helpon vuokaleivän valmistukseen, ilman leipäkonetta.

 

SLY29 team