sly28.%202.%20osa%20-normal.jpgsly28%201.%20osa%20-normal.jpgsly28.%202.%20osa%20-normal.jpg

On elokuun 1. päivän aamu ja SLY28 -kierros starttaa virallisesti käyntiin än-yy-tee... NYT!

 

 Lämpimästi tervetuloa kierrokselle,

jonka teemat ovat rinkiläisten omista ehdotelmista koottuja. 

Mukaan on otettu ’kaneli’ teemakuukausien yhdistäväksi tekijäksi.

 

Elokuun postitus & teema:

 

1.-15. päivien välinen aika ja teemana marjojen säilöntä talveksi + leipomusresepti tai pari,

jolla voisi tuotoksen makua heti testata + kaneli !

 

Tällä kierroksella on numeroinnin mukaan 23 rinkiläistä, lue kuitenkin 22, kun nami-hiiri-emo jätti numeron 13 pois järjestysnumeroista Ü. Toisaalta tuo ensin mainittu luku pitää kyllä oikeasti paikkansa, sillä mukana on ’äiti & nuori tytär’ yhteisosallistumisella.

 

Olettehan muuten kaikki muistaneet ilmoittaa anonyymisti pareillenne, että heillä on kierroksella oma sly !?

 

Elo-syys-lokakuun jaksolle sattuu muutamia  syntymäpäiviä.

 

Tänään (1. elok.) onnittelemme KIIAA ja huomenna (2. elok.) MinttuMaariaa

 

Aurinko saa paistaa, kakkua saa maistaa,

saa laulaa ja tehdä jotain lystikästä!

 

Iloista, makeaa ja onnekasta päivää teille molemmille koko ringin puolesta!

 

Hyvää päivän jatkoa, kaunista viikonloppua kaikille - ja iloista kierrosta !

n-h-e

 


 SLY%2028-normal.jpg       miniSLY%2028-normal.jpg

Pienempi kuvista soveltuu bloginapiksi.

SLY28  -  Pistetään kesä purkkiin…talvea odottelemaan ! 

Kierros kestää normaalit 3 kuukautta = elo-syys-lokakuun.

Pakettien postitus on kunkin kuun 1.-15. päivien välinen aika ! Silloin jää mukavasti aikaa paketin saajalle toteuttaa ainakin yksi resepti.....heti kohta!

Kierroksen kuukausia yhdistävä mauste on KANELI (jauhe, tanko, aromi tai ellei muuta, niin koristeena!). Sitä ehdotti kaikkiaan 15 /22 rinkiläistä.

ELOKUU:  

  • postitus: 1.-15. pvä ja teemana marjojen säilöntä talveksi + resepti tai pari heti kokeiluun + kaneli 

SYYSKUU:

  •  postitus 1.-15 pvien välinen aika teemana kotimainen omena tai vihannes + jossain reseptissä kanelia ! Elokuun kanelipakkauksesta varmasti riittää, ellei halua laittaa kanelia nyt toisessa muodossa. Kaneliahan löytyy jauheena, tankoina sekä aromina.

LOKAKUU & 'Böö':

  • postitus edelleen 1.-15. pvien väline aika, teema: suolainen kotimaan vihannes- tai juurespiirakka, jossa jälleen esiintyy kaneli jossain muodossa ....jos ei muuta niin koristeena....! - Se onko paketeissa 'Böö eli Halloween' mukana, riippuu sitten paketin saajan toiveista, ei kaikki halua sen viettoon panostaa Suomessa. (Tarkista kysely!). 

Tärkein asia, kuten joka kierroksella, on se, että lähdemme aidosti mukaan ja tuotamme iloa, sekä pientä piristystä arkeen - mennen tullen omille salaisille pareillemme: lähettämällä 3 teemapakettia,  leipomalla/tekemällä jotain itse saamistamme paketeista ja käymme myös kommentoimassa ringin blogeihin, milloin aika sallii !

sly28%201.%20osa%20-normal.jpg         sly28.%202.%20osa%20-normal.jpg

Hauskuus ja ilo koostuu hyvinkin pienistä murusista !

TERVETULOA MUKAAN !

Hugs ! nami-hiiri-emo  / E-mail tälle kierrokselle: [email protected]

P.S. Jos joku on kiinnostunut myös emoilusta, niin kaverikseni/harjoittelijaksi pääsee tälle kirrokselle !


13. heinäkuuta 2014

 ° Hauskaa, että moni heitti ennakkoon ajatuksia alkavalle kierrokselle. Tein siitä alustavan ehdotelman, jotta tiedetään missä mennään. Yksi, joku kaikille makuun ja muutenkin soveltuva mauste * selviää vasta,  kun kyselyt on palautettu. Samoin se josko lähettävällä parilla olisi kaapissaan, jotain kierrätettävää parin toiveisiin.  

° Elokuuhun voisi ajatella marjojen säilöntää kokonaisina, hilloina, mehuina ja jokin herkku heti kokeiluun……..ja jollain tietyllä mausteella *) joko yksin tai yhdistelmässä.

° Syyskuu: Omenaa ehdotti useampi  teemaksi, se on hyvä. Vaihtoehtoisesti vihannes kelpaisi myös, kun on tutkittu kyselylomake ensin. - Kotimaan hedelmätarjonnasta voisi tehdä uusia yhdistelmiä purkkiin/ leivontaan, mutta mausteena olisi joku jo elokuussa*)  käytetty. 

° Lokakuu & Böö, olisi sitten suolaisen vihannes-juustopiirakan vuoro….ja ainakin yksi yhteinen mauste elo-syyskuun kanssa. 

° Rajaan teemat heti täsmällisemmiksi, kun kyselyt on kaikki palautettu. Samalla kerron mikä on se 'yksi yhteinen mauste koko kierrokselle ', (toki useampia aina tarvitaan, mutta yksi joukossa on 'must', kun näen mikä soveltuisi, mikä ei.

° Kierrätys oli loistava idea… tein siitä kuitenkin nyt ihan oman sivun kokeeksi, mutta sitä voidaan jatkaa, kun nähdään miten onnistuu -> http://originaalisly.vuodatus.net/sivut/hyva-kiertoon-sly-rinkilaisten-kesken  

- Muotoilen kysymyksen myös kyselyyn, niin sitäkin voi sitten parit harjoittaa, jos vastaparilla sattuu olemaan joku toive, mitä lähettävän parin kaapista löytyy !

Pakettien lähetys aika kierroksellä on 1.-15. päivien välinen aika, jotta aikaa jää leipomuksillekin, ennen seuraavaa pakettia. Toivon, että tästä ollaan samaa mieltä. Mutta muutoksen saa tarvittaessa helposti loman yms. syyn takia. On hyvä ennakoida tulevaa kierrosta, jos suinkin vain tietää aikatauluaan.

- Toki teemoista saa aina leipoa muutenkin koko kierroksen ajan, ei ainoastaan teemakuukautena. Leipomukset lisätään kuitenkin ao. kuukauden kohdalle.

° Viimeistään sunnuntaina, 27. pvä ilmoitan parien tiedot, jotta pakettien täsmäsuunnittelu voi alkaa.

Vastaan mielelläni aina kyselyihin, heti kohta tai pienellä viiveellä!

Toivon, että saadaan mukava toimelias rinki kokoon, jotta kaikilla on hauskaa !

Terkuin nami-hiiri