mini%20SLY31%20%20kopio.jpg     -- >    SLY%2032%20.jpg

Hei kaikki kierroksen SLY31 rinkiläiset, sekä mukaan uudelle Redrosen emoilemalle kierrokselle lähtevät !

 

Tämä nyt päättyvä nro 31 oli  aivan ihana sly -kierros! Kiitoksella, kun olitte aidosti mukana tekemässä siitä mahtavan makeaa, ilahduttavan iloista ja erikoisen erilaista, joka kulki 100%:sti toivotusti ! Erilaisia leipomuksia ja jäätelöä kertyi 88 kuvan verran, tapaamisten kahvihetkien itsetehdyt tarjoomukset mukaan lukien. Pieni aavistus on siitäkin, että muutama tulee lisää, kunhan lomat loppuvat. 

 

Jos jotain harmitusta ringissä olikin, niin sen korvasi kyllä ihanat postaukset aiemmin pareina olleiden kahdenkeskisistä kahvitteluista eri puolilla Suomea. Pisteenä iin päällä voisi sanoa olleen yllätyksellisen sattuman - paketin noutotapahtuma ulkomaanmatkan myötävaikutuksella!

Parhautta kerrakseen yhdelle kolmen kuukauden kierroksella !

 

Lämpimin halauksin kiitoksella ja mukavaa uutta kierrosta kaikille!

 

profile_621644386_75sq_1394029878.jpg

 


Huomenna, lauantaina elokuun 1. päivänä alkaa 8. vuosi, uusi kierros, uusin teemoin.

 

Mitään radikaalia muutosta ei uuden kierroksen tiimoilta SLY blogiin tule. Paketit, leipomukset, muistamiset, porkkanat tms. julkaistaan kuvin ja linkityksin jatkossakin SLY blogissa, kuten tähänkin asti kierroksilla. Tarpeen tullen erilaisista positiivisista asioista emot tiedottavat  myös blogissa. 

 

Uuden kokeilua on kuitenkin ilmassa, kun originaali SLY on laitettu nyt Instagramiin, jossa voi käydä normaalisti tykkäämässä sinne ilmestyviä kuvia kierroksen aikana.  

Tähän tarvitaan Instagram -tili, mutta sellaista emme oleta avattavan vain SLY32 kierroksen kuvien tykkäämiseksi, ellei  rinkiin tulevilla ole jo Instagramissa omaa tiliä.  

Katsotaan ja kokeillaan miten tämä ajatus etenee - ja ylipäätään toimii. Oletettavasti aikaa ainakin säästyy, kun kaikki kuvat paketeista ja  leipomuksista on yhteen koottuna. Tarkempi tutkimus SLY32 kierroksen rinkiläisten/omien parien blogeihin ja resepteihin tms.  tapahtuu edelleen SLY blogissa olevien linkitysten kautta !

 

"Hyvä kiertämään"  -osio tyhjennetään sinne pyörimään jääneistä tuotteista ja aloitetaan puhtaalta lehdeltä uudestaan eli nami-hiirelle voi laittaa kuvia ja tietoa tuotteista, joita ei itse enää tarvitse...ehkä joku ringissä tarvitsee....aikaraja 3kk. 

Linkki: http://originaalisly.vuodatus.net/sivut/hyva-kiertoon-sly-rinkilaisten-kesken

 

"Kiinnostaako emoilu ?" Onko ylimääräistä aikaa ? Lukaise emoilun säännöt ja viesti nami-hiirelle halukkuudestasi!

Linkki: http://originaalisly.vuodatus.net/sivut/ohjeita-emoiluun

 

Hyvää kesän jatkoa kaikille !

Haliterkuin

nami-hiiri

 

[email protected]

http://nami-hiiri.vuodatus.net

https://instagram.com/namihiiri

 

Moderaattori/PR/sponsorit: [email protected]