Emolle on tullut tarkentavia kysymyksiä tästä suklaattomuudesta tällä kierroksella. Kiva, että kyselette ja kyselkää tarvittaessa lisääkin :) Laitan tähän nyt muillekin tarkennuksia, niin tiedätte. Ja kysymyksiähän voi esittää vaikka tähänkin postaukseen ja anonyymistikin, jos ei halua itseään paljastaa.

 

1. Saisiko extra lähetyksessä olla suklaata tai kaakaota?

~ Sen verran joustetaan, että extra lähetyksissä saa olla suklaata/kaakaota. Eli jos parillanne on syntymäpäivä tai jokin muu merkkipäivä, jota haluatte muistaa extra lähetyksellä, siinä saa olla suklaata/kaakaota. Mutta tämä ei sitten tarkoita sitä, että extra paketteja aletaan sen varjolla lähettelemään :D Varsinaisissa teeman mukaisissa paketeissa EI saa sitä suklaata/kaakaota olla!

 

2. Saako candy meltsejä lähettää?

~ Emo ei ole candy meltseihin tutustunut. Mutta mitä katselin leivontakauppojen infoa, ymmärsin, että ne ovat suklaan tyylisiä nappeja, joilla voi tehdä koristeita ja konvehteja mutta ne eivät kuitenkaan "virallisesti" olisi suklaata :) Eli niiden lähettämiseen annoin luvan.

 

3. Saako lähettää konvehti-/suklaamuottia jolla voi siis tehdä konvehteja ja niissähän voi hyydyttää myös marmeladeja, isomaltoosia yms. juttuja koristeiksi?

~ Kyllä, muotteja saa lähettää mutta ei konvehti ohjeita :D Maininnan, että konvehteja voi tehdä muoteilla ja vinkkiä mistä voi neuvoja/ohjeita katsoa, saa vinkata :)

 

~ SLY25 emo ~