Mietintää ennen joulukuun alkua: 

 

SLY -rinkiin ei houkutella mukaan porkkanoiden avulla, siksi ne usein ilmoitetaankin kun kierros on jo käynnissä. Mutta on ilo saada erilaisia yrityksiä mukaan tuomaan extraa, pientä piristävän iloista jännitystä kierroksille. Saadut ja toisinaan jopa vartavasiten ostetut porkkanat pääasiallisesti arvotaan rinkiläisten kesken. Toisinaan jako pohjautuun johonkin tiettyyn teemaan  esim. leipomisahkeruuteen, rinkiläisten blogikommentointiin, hauskaan postauskuvaan tms. jotta porkkanat eivät kasaantuisi aina samoille ’arpaonnisille’ rinkiläisille. 

 

Tästä tuli ajatus, että voisimmeko ottaa joulukuun saapuvasta paketista jonkin detail -kuvan, SLY-blogia varten,  josta ei heti arvaa mitä saapunut pkt pitää sisällään, vaan on käytävä kurkkaamassa ao. blogista. Vapaehtoista tietenkin, mutta tasapuolista, koska kaikilla on tällä kierroksella blogi. (kurkkaa idea: SLY19 /heinäkuu )

 

Paulig%20vanhat%20autot..jpg  SLY32%20-%27porkkana%27.jpg

 

Viime kierrokselle harvoin vieraillut Paulig lahjoiti sen verran monta porkkanaa jaettavaksi, että mietittiin muutama siirrettäväksi tällekin kierrokselle kaksi JuhlaMokka + puinen mitta -kahvipurkkia, ja pari Pauligin Vanhat  autot -muistipeliä.

 

 

 419273_10150574179879807_1339628965_n.jp kakkusankarit%20logo.jpg   

 

 

KAKKUSANKARIT  lahjoittavat kaksi tuotepakettia tälle kierrokselle. Ne on päätetty jakaa poikkeuksellisesti jo joulukuussa, jotta suurempi ilo ja hyöty saajilleen tulevan joulun /uuden vuoden (lahja)leivonta huomioiden.

 

T%C3%A4hdet%20ja%20lumi%20.jpg

Tämä setti (6 tähteä) antaa mahdollisuden ideoida erilaista etu- tai jälkiruokaa, niin makeaa, kuin suolaistakin ..mousse, patee, hyytelö, piiras, jäätelö ja koristella sitten syötävälä 'lumella' ! EDIT:: Tähtien kanssa ei emo pakannut mainitsemaansa 'syötävää lunta', se oli pettymys...pelkkää liivatesilppua ja maistuu, että pilaa leipomusten maun. Pahoittelen.

 

Lisäksi olemme hankkineet parit leivontaan liittyvää porkkanaa kuva yllä, sekä kolme pientä lahjaa syntymäpäiviin.

 

nami-hiiri