SPONSOROITUA & HANKITTUA !

 

 

MILLA%20sp.%207%3A3-16%20.jpg

Kuva on Millan kaunis oma otos lahjastaan.

 

 

KIERROSTA SPONSOROI Liisa Westerberg  henkilökohtaisesti neljällä kirjallaan ”MAKEAA”.  

 

Hetken emot miettivät miten ne jaettaisiin….ja päätimme, että maaliskuun päivänsankari  sai ainakin yhden kirjoista. Loput riittäisivät jaettavaksi huhtikuun syntymäpäivien viettäjille…tai osalle……Se mikä oli päätös tiedetään, kun kierros loppuu. - Huhtikuun SLY34 kierroksen syntymäpäiväsankarit voisivat ilmoittaa emolle jos kirja jo löytyy, niin emo-tiimi voi miettiä lisää…

 

Kismet%20.jpg

 

Redrose -emo järjesti kaikille makeat Ystävänpäivä Kismet -muistamiset. 

 

Maaliskuun nyt jo saapuneista paketeista voi selvästi päätellä niiden ’makeuden’, ehkä muutama muu pieni porkkana arvotaan tarvittaessa huhtikuun aikana vanhoin pelisäännöin! 

 


SLY34%20.jpg nappi

Ihanaa Alkanutta Uutta Vuotta 2016!

Uuden kierroksen ilmoittautuminen alkaa La 9.1 ja päättyy pe 22.1. Vastauksena saa kyselykaavakkeen jonka haluaisin täytettynä viimestään la 23.1 jotta voin jakaa parit su 24.1. Pakettien postitus 1 - 14 välisenä aikana joka kuukausi.

Muistathan että ilmoittautuminen on sitova ja luethan säännöt ennen kuin ilmoittaudut. Kierros 34 kestää 3 kk:tta (helmi-maalis-huhtikuu)

Teemat

Helmikuu

Runeberin-päivä, Laskiainen vai ystävänpäivä? Kyselykaavakkeessa voit toivoa jotain näistä reseptien aiheeksi pakettiin tai vaikka kaikkia.

Maaliskuu

Hiihtoloman/kevät talven ulkoilu ruoat/herkut vai pääsiäinen? Tässäkin voi toiveita kyselykaavakkeessa laittaa.

Huhtikuu

Kevät: Suolainen vai makea leipomus?

 

Ilmoittautua voit Redrose-emolle sähköpostiin: [email protected]

ruusu.jpg