originaaliSLY26_sivupalkki-normal.jpg

Hei vaan kaikki kierrokselle 26 osallistuvat innokkaat leipojat. 

Uusi kierros on nyt sitten alkanut ja helmikuun teeman mukaisia paketteja voi alkaa lähettelemään. Mikä olisikaan parempi ystävänpäivälahja parille, kuin ajoissa lähetetty paketti joka on pullollaan hienoja ystävänpäivävinkkejä joita pari pääsee ennen ystävänpäivää kokeileemaan :D

Emo toivoo kaikille viihdyttävää uutta kierrosta, muistattehan ilmoitella minulle jos jostain syystä ette ole kuulleet paristanne vielä mitään. Kaikissa pulmatilanteissa, sekä muissakin jutuissa voi emoon olla yhteydessä sähköpostilla emo.sly26(at)gmail.com. 

terveisin, Maria-emooriginaaliSLY26_350-normal.jpg

HELMIKUU: ystävänpäivä

Helmikuussa muistetaan ystävää eri tavoin. Anna parillesi vinkkejä millaisia herkkuja hän voisi loihtia ystävilleen tai mielitietylleen ystävänpäivänä. Postitusaikaa on vielä ystävänpäivän jälkeenkin, mutta emo toivoo että paketit lähettäisiin hyvissä ajoin kuun alussa niin oma pari pääsee hyödyntämään paketin sisältöä 14. helmikuuta. Ohjeita max. 3 kpl.

postitus 1.-16. helmikuuta välinen aika


MAALISKUU: ulkomaiset herkut

Maaliskuussa rinkiläisten keittiöissä loihditaan ulkomaisia herkkuja. Onko sinulla maailman paras Sacher kakun ohje, tai vaikkapa New York cheese cake resepti. Jaa parhaat ulkomaiset herkkuohjeesi parisi kanssa, tai vinkkaa hänellä resepti jota olet aina halunut kokeilla.  Ohjeita max. 3 kpl.

postitus 1.-16. maaliskuuta välinen aika


HUHTIKUU: kevättä rinanssa

Huhtikuussa saadaan nauttia jo aurikoisista kevätkeleistä ja rinkiläisilläkin on varmasti jo kevättä rinnassa ja mielessä keväisiä (tai ehkäpä jopa kesäisiä) herkkuja. Paketit siis kootaan keväinen auringonpaiste mielessä. Ohjeita max. 3 kpl.

postitus 1.-16. huhtikuuta välinen aika