Vispil%C3%A4nkauppa%20.jpgSLY32%20%3Ajuhla_mokka_kahvirasia_piilopimage.jpg

Iloista postia rinkiin! 

Annetut teemat, niihin kootut pienet paketit ja reseptit, sekä niiden kokeileva toteutus on pääasia, se ilo, se hauskuus, sillä ripauksella jännitystä, milloin saapuvat postiin tai postilaatikkoon! Kaikki muu on ylimääräistä ja yllätyksellistä.

Suomalaiset yritykset ja Suomessa toimivat maahantuontiyritykset ovat hyvin mielellään mukana tukemassa ja kannustamassa SLY -rinkeihin osallistuvia erilaisin tuottein. Pääasiallisesti tuotteet kuuluvat leivontaan,  joko välineinä, valmistamiseen tarvittavina aineosina tai aiheiseen liittyvin kirjoin/julkaisuin. Tälle kierrokselle saimme 'hauskana' mausteena nostalgisen muistipelin. Keittiöistä kuuluu nauru, kun  istutaan pöydän ympärille pelaamaan......yhteistä laatuaikaa hauskasti.....tuoreiden kolmioleipien/metsän antimien/kurpitsatarjoomusten kera.

VISPILÄNKAUPPA lahjoitti yhden kolmesta irtopohjaisesta piirasvuoasta. Sen sai tämän kierroksen ensimmäinen syntymäpäiväsankari!

PAULIG  lahjoitti kannustusporkkanoiksi kolme JUHLA MOKKA 2015 tuotetta, sekä kuusi PAULIG JUHLA MOKKA AUTOKORTIT -muistipeliä. Nämä tuotteet arvotaan mallikkaasti asiat hoitaneiden rinkiläisten kesken. 

Tälle kierrokselle osui kolmet syntymäpäivät, joista yhdet on jo 'juhlittu & lahjottu'. Jotta seuraavat pysyvät lahjojen osalta  yllätyksenä, niin  emoryhmä on huomioinut tämän asian. Eli nopeaa matematiikkaa käyttäen,  melkein kaikki saisivat jotakin, olettaen luonnollisesti, ettei harmituksia ilmene kierroksella lainkaan! Ihan pieni mietintä on vielä käynnissä siitä, josko osa tuotteista siirrettäisiin kuitenkin seuraavalle kierrokselle....

originaalisly SalainenLeivontaystävä /emot


KOPIOITU PAULIGIN sivuilta:

Sarjassaan kahdeksannen kahvirasian Piilopaikka-kuvitus syntyi yhteistyössä Arabian ja kuvittaja Piia Kedon kanssa. Se kertoo tarinaa metsässä seikkailevasta pienestä tytöstä. Metsä on hieman pelottava, mutta samalla kiehtova paikka monine piilopaikkoineen. Kuvitus on saanut inspiraationsa totta ja tarua yhdistellen Piia Kedon lapsuuden maisemista Jaalassa. ”Halusin luoda tarinan ihmisen ja luonnon mutkattomasta yhteiselosta, jossa jokaisella on oma paikka. Piilopaikka jossa rauhoittua, maata selällään ja syödä metsämansikoita. Kuunnella lintujen viserrystä ja nähdä orava keräämässä käpyjä. Piilopaikka on leppoisa seikkailu luonnossa.” – Piia Keto