SLY36 - johdatusta elo-syys-lokakuuhun ! 

 

 

Seuraavat kolme kuukautta pyörii enemmän tai vähemmän uuden valmistumassa olevan sadon ympärillä. Kuvioon astuu hedelmät/vihannekset/juurekset ja tietty metsän antimet.

 

KOKEILU:  2 sääntömääräistä teemapakettia + 1 lehtikirje !

Kaikissa niin leivonta, kuin muissakin julkaisussa on kasapäin uusia osin ihmeellisiäkin ohjeita. Voisi kokeilla nSLY -ringin tapaan yhden kuukauden paketin sijaan kuittausta kirjeitse eli pelkällä lehtijulkaisulla ilman leivonta tuotteita. 

Kuukauden lehti-KIRJEELLE lähettämiselle voi lähettäjä itse valita eli KAKSI pakettia + yksi lehden sisältävä kirje, jossa ei ole mitään muuta - korkeintaan muutamia toiveita/vihjeitä kokoiluun sivuilta x tai y. 

 

Elokuussa kotimaan sato on parhaimmillaan,joko omassa puutarhassa, mummolassa tai torilla ja niille löytyy useinkin uusia ja ihmeellisiäkin reseptejä kauppojen lehtisistä! 

Osa joutuu pakkaseen tai purnukoihin, mutta tuoreena on tietenkin myös syytä nauttia.

Voisimmeko kokeilla  ’rullalle käärittyä satoa’  suolaisena tai makeana pannukakussa, munakkaassa, niukasti makeassa kääretortussa tai kahvikakussa !?

 

Syyskuun viileneviin päiviin lisää tunnelmaa voisi luoda  retro-leivonnaiset jotka ovat useinkin toivelistalla. Onko ’paimenen piiras’ tuttu suomalaisena  sovituksena? Tämä retroherkku tekee oikeastikin  uuspaluutaan pienoispiiraina kahvipöytään ja iltateelle! …..tai naposteltavista esim. ’(kärpäs)sienet niityllä’? Mainio jälkiruoka on  aina makea ’keksikakku’.

 

Lokakuun  loppuun osuu Halloween eli kiva olisi mahduttaa se  lokakuuhun jotenkin  esim.  kaameat koristukset leipomuksissa tai lautasella/pöydällä,  hirveän hyvät leivonnaiset. TAI vaihtoehtoisesti ilman hullutuksia kurpitsaiset arjen pienet kivat lisukkeet, pikkuleivät tai keksit.

 

ILMOITTAUTUMINEN:  

KIERROKSELLE ILMOITTAUTUMINEN SAA ALKAA VAIKKA HETI, KUNHAN ALMANAKKAMERKINNÄT ON TARKISTETTU, että hieman aikaa löytyy reseptien miettimiseen, leipomiseen....17. - 26. heinäkuuta välinen aika  

HUOM! aikaa jatkettu 29. päivän iltaan  klo 22. 

 

LÄHETYSTEN POSTITUKSET  joka kuu 1. - 14. välinen aika ! 

JOUSTOA  LÖYTYY AINA,  KUN  ILMOITETAAN  ENNAKKOON  MATKOISTA  TAI  MAHDOLLISISTA  MUISTA  VIIVEISTÄ, jotta emo on ajan tasalla ja voi tarvittaessa ilmoittaa viiveestä myös pareille.

Kaiken tarkoituksena on iloita, niin pakettien kokoamisesta/lähettämisestä, kuin oman vastaanottamisesta. 

Kyse on leivontapainotteisesta harrastuksesta, joten leivotaan ja testaillaan saatuja kuukauden reseptejä, kiitos parienne puolesta !

 

Kierroksen kyselykaavake tulee ilmoittautumisen jälkeen s.postiinne parin päivän kuluessa !

 

Parhain terveisin

nami-hiiri / SLY36 emona

 ilmoittautuminen:   [email protected]