Editoitu 20.07.2015/n-h

miniSLY%2028-normal.jpg

Hyvä kiertoon SLY -RINKILÄISTEN piirissä !

Ringeissä on aina mukana kauan leiponeita, mutta aina uusiakin harrastajia. Voisimme kokeilla miten keittiökaappeihimme saisi tilaa - ja toisaalta täytettä. 

Joku paistaa kakkuja jatkuvasti, toinen vain perhejuhliin tms., joku näpertää pieniä kukkia, toinen suuria. Erilaista tarvetta ilmaantuu jatkuvasti miltei kaikille. Kun aloitamme makean/suolaisen harrastuksen tulee kokeiltua kaikkea mahdollista, ennenkuin löytää oman tyylinsä tai alueen, johon sitten keskittyy. Markettien leivontatarviketarjoukset ovat toisinaan niputettu 2-3 tuotteen alemyynti- tai sarjapaketiksi,  mutta  todellinen tarve olisi vain yhden tietyn koon hankinta….myöhemmin keittiönkaapin oven avaus kertoo, että ostimme koko paketin ! Tarina on loputon, miten kaappeihimme ilmestyy ylituotantoa. Hiirenkolossa kierrätysasiaa on viime vuonna kokeiltu reilut 7 kk onnistuneesti. Uusi kierros poistoille pitäisi tehdä.

KOKEILTAISIINKO kierroksilla  kierrättämistä, mutta ei varsinaisissa slypaketeissa?! 

° Jos ottaisitte teille tarpeettomista tuotteista kuvan/yhteiskuvan mieluusti vaakatasossa…hiiri kyllä sitten mitoittaa ne tarvittaessa tänne sopivaksi.

° Kuvan lisäksi tarvitaan luonnollisesti strategiset mitat = koko, pituus, leveys, paino vetoisuus jne, riippuen tietenkin tuotteesta ja onko käytetty vai uusi/lahjana saatu, vai kerran kokeiltu. - Valmistajan www. -sivu ei välttämätön
° Avatut koristelupaketit servietit yms. jätetään väliin, mutta avamaattomat paketit voidaan luonnollisesti kierrättää. - Joissain tapauksissa jopa suotavaa, että pakkaus avataan kuvaa varten.

° Laitan saamani kuvat sitten tämän saman ’sivut’ postauksen jatkoksi. Katsotaan miten käy? Aikajana on aina 1 kierros / 3kk, jolloin tuotteelle tulisi löytää uusi koti. 

° Maksullista kierrätystä emme käytä, mutta saatuaan tuotteen, voisi sen uusi haltija kuitata postimaksun lähettäjälle kirjeitse paluupostina postimerkein.

Muutoksia selkeyttämään tätä ajatusta otan mielelläni vastaan ja uusia ideoita kokeiluun!

Terkuin nami-hiiri 

  [email protected]  Hiiri numeroi  kaikki kuvat saapumisjärjestyksesä ja yrittää mitoittaa samaan kokoon. Mielellään kuvat ilman tekstejä, niin ovat selkeitä.

Tuotteesta luopuva saa 'uuden kodin' -postitustiedot nami-hiireltä. -.

n-h