Hyvää ja pitkää perjantaita kaikille!

Arvotaan maaliskuun sponsoripalkinnot vasta ensi viikolla, niin että kaikki ehtivät postata pääsiäisleipomuksensa ilman turhaa kiirettä, jospa sovitaan että 2.4. mennessä ilmoitetut leivonnaiset osallistuvat arvontaan :)
Paljon jo olettekin maaliskuun paketeista leiponeet, ihania herkkuja!

Kuten suurin osa rinkiläisistä tietääkin, ei tämäkään kuukausi mennyt ihan putkeen, yksi rinkiläinen päätti lopettaa kierroksen kesken, ja vaikka lupasikin vielä maaliskuun paketin lähettää ei emo sen jälkeen ole enää yhteyttä ko. rinkiläiseen saanut eikä pakettia ole perillekään saapunut. Todella ikävää tälläinen ja toivoisinkin jatkossa kaikkien mukaan lähtevien miettivät todella tarkkaan onko oikeasti mahdollisuus sitoutua kolmeksi kuukaudeksi mukaan ja riittääkö motivaatio. Toki elämässä sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista eikä kaikkeen voi varautua, mutta sitten, kun tähän kuitenkin on vapaaehtoisesti ja omasta tahdosta lähdetty mukaan niin sen verran täytyy olla selkärankaa että ilmoittaa ajoissa ja hoitaa oman osuutensa pois eikä vain vastaanota omaa pakettiaan ja jätä toista rinkiläistä tyhjän päälle. Niin isoista summista ei kuitenkaan ole kysymys ettäkö pitäisi olla kynnyskysymys kenellekään (ja mikäli on, niin voihan sen oman, vastaanottamansa paketin vaikka sitten lähettää omalle parilleen jollei meinaa jatkaa pitemmälle?).

Mutta onneksi suurin osa teistä on ihanan sitoutuneita tähän rinkiin <3
Ja nyt on myös selvinnyt että enkeleitä on ihan oikeasti olemassa... ;)
Todistusaineisto tulee muillekin pian nähtäville! ;)

Ihanaa ja herkkujentäyteistä pääsiäistä kaikille salaisille leivontaystäville, pian päästään hemmottelemaan pareja oikein olan takaa!