Niin loppui emoilemani SLY22-kierros ja uusi alkoi..
Kierrosten emoilun huono puoli on aina se, ettei pääse itse kokoamaan paketteja ja tietenkään myöskään vastaanottamaan niitä, mutta tällä kierroksella myös minua muistettiin muutamaltakin taholta :)

image-normal.jpg

Dr. Oetker toimi ringissä huhtikuun  extra-sponsorina *) ja yllärinä lähettivät myös minulle runsaan tuotepaketin, jossa olikin muutamia ihan uutuuksia, esim. kuoreton mantelirouhe -mikä on just minulle sopiva tuote koska saan allergisia oireita mantelin kuorista, kuorettomista en, sekä CupCake Daisies-vohvelikukkia, söpöjä koristeita vaikkapa juuri kuppikakuille.
Näiden tuotteiden avulla voisi osallistua Dr. Oetkerin Facebookista löytyvään Kaunein CupCake 2013-kisaan, vielä ehtisi, kilpailuaikaa on jäljellä 15.5. asti, katsotaan ehdinkö leipoa ja koristella!

*) KORJAUS kyselyviestien jälkeen:

Dr. Oetker Finland ei ollut extra-sponsori, vaan poikkeuksellisesti tuotepaketin lahjoittaja, koska sivuillamme mainostettiin heidän omaa kilpailuaan !

image-normal.jpg

Lisäksi sain myös paketin MaxinMamilta. Ikävä kyllä otin kuvan puhelimella kun kamera oli juuri tuolloin teillä tietymättömillä. Mutta MaxinMami muisti minua ihanalla kortilla, serveteillä, suklaalevyllä (juuri sopivaa energiaa muuttoon!), kauniilla keittiöpyyhkeellä, vaniljakreemijauheella (josta inspiraatio vapuksi vaniljakreemillä täytettyihin donitseihin, joista en muistanut ottaa kuvaa mutta olivat hyviä!) ja lapsille vielä ilmapalloja pussillinen, olivat innoissaan :) Suurkiitokset MaxinMamille paketista <3

image-normal.jpg

Eikä tässä vielä kaikki; Sly-moderaattori muisti minua koko ringin nimissä ihanalla Gysin suklaakiekolla ja kauniilla kortilla.

Höylä minulta kiekolle löytyykin, ostin viimeisinä viikkoinani Sveitsissä asuessani, mutta kiekko meni piloille silloin kesän helteillä, eikä siitä enää saanut leikattua kunnolla kiehkuroita, nyt siis pääsee koristelemaan leivonnaisia taas herkullisella suklaalla :)

Kaikki paketit vieläpä seikkailivat muuton takia ympäri kaupunkia, MaxinMamin paketti oli jo noudettavissa vanhassa lähipostissa, olin menossa jo hakemaan pakettia kun huomasin lähetysten seurannasta että se oli lähtenyt uudestaan matkaan, mutta sain sitten myöhemmin haettua uudesta lähipostista, samoin oli käynyt myös suklaakiekkopaketille :) Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Kiitokset vielä kaikille rinkiläisille sly22 -kierroksella :)
SLY23 -kierrokselle ilmoittautuminen jäi väliin, olin kyllä ajatellut sen tehdä mutta lasten kanssa muuttaminen vei sen verran energiaa ja ajatuksia etten yksinkertaisesti muistanut ilmoittautua. Mutta ehkäpä sitten syksymmällä, tosin katsotaan miten sitten taas pienen vauvan kanssa riittää kädet..

09.05.2013

Yllä oleva teksti kuvineen on kopioitu luvallisesti SLY22 emon omasta blogista  


2.4.

pampula_extra-normal.jpg

Pampula sai synttäripaketin pariltaan!

27.2.

itivaimo_syntt%C3%A4rilahja-normal.jpg

ÄitiVaimo täytti pyöreitä ja sly:kin muisti paketilla!

26.2.

maria_ystavanpaivalahja-normal.jpg

Maria sai ystävänpäiväpaketissa lumiukkosoppaa!

vadelmasorbetti_synttarilahja-normal.jpg

Vadelmasorbetti sai syntymäpäivälahjan pariltaan!

kirsiriksi_synttaripaketti-normal.jpg

KirsiRiksi sai synttärilahjan pariltaan!

16.2.

reddragon_extra-normal.jpg

Heidi sai ystävänpäiväyllätyksen!